lørdag 9. juli 2011

Regnvær = Bakevær

 


- og Oreokake er en sikker vinner hos oss. Den har fire lag; kjeksbunn + tre ulike kremlag.

Oppskriften ligger HER.

Ellers har jeg kastet meg på muffinsbølgen – eller cupcakes, som det heter på godt norsk om dagen….men det er jo morsomt, da, å lage fine roser og strø perler på. Kjekt med ulike sprøytespisser. På disse har jeg brukt Wilton 2D, etter inspirasjon fra Manuela. Du bør ta en titt innom hennes blogg hvis du liker å bake.

IMG_1916 

 
 
         IMG_1918  IMG_1921
 
 
Det var et sjakktrekk å kjøpe muffinsbrett. Da ble muffinsene fine å runde. Tror det blir gulrotmuffins neste gang og det første kremlaget i oreokaka tror jeg blir godt som topping; philadelphiaost, melis og pisket kremfløte. Det tror jeg jammen må prøves!
 
 

3 kommentarer:

 1. Så fint at du bruker dritværet til noe positivt.
  Det så jo skikkelig godt ut begge deler.Det ser ut til at vi må vente på sommerværet =0(.
  Godt en ikke er begynt på ferien ennå.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 2. Nam nam - dette så godt ut:)

  SvarSlett
 3. Heihei ! I går dro vi optimistisk frå Gardasjøen og mot Dolomittane (Alpene) med planar om årets fottur.Men då vi kom til Timmelsjoch 2509 moh så regna det og tåka hang lavt, sikt på ca 1m !!! Og vermeldingane framover var dårlige. Vel, vi kjørte vidare. Har heldigvis sett Dolomittane i fint ver fleire gonger tidlegare, men irriterande likevel. No er vi i ein liten middelalderby i sørtyskland og veret er ganske bra. kjem heim i neste veske ein gong !! Sigfrid

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...