tirsdag 21. juni 2011

“Nei! Det kan du ikke gjøre!”

 

 


- sa dama i malebutikken. Svaret ble slengt over disken for et par år siden og jeg ruslet slukøret ut av butikken. Spørsmålet jeg stilte var: “Jeg skal beise huset mitt, kan jeg beise benken min med husbeis?”

Jeg liker fargen på huset mitt og mente at jeg burde da kunne beise benken med samme beis, men neida, siden benken var høvlet og glatt kunne jeg ikke det. Jeg grublet et år og bestemte meg for å følge Karius og Baktus sitt råd til Jens: “Ikke gjør som mora di sier!” (bare at dette var ekspertdama på malebutikken, men vi er jo lydige, er vi ikke?) – jeg ville beise benken min med husbeis, jeg! Og ga den tre lag.

benkmontasj

 
Gjett om jeg er glad jeg gjorde det?! Jeg ble kjempefornøyd med benken! Den ble blank og fin og vannet legger seg i store perler på de smale bordene.
 
Så: Vil du ha en benk som er lett å flytte, kjekk å beise, billig og god å sitte/ligge på, ja, da kan du stikke innom Montèr, det var i alle fall der jeg kjøpte den for et par år siden. Og nå sitter vi rett som det er og spiser is og nyter livet – på benken vår.
 
Nyt livet – sommeren er innom Vestlandet for tidaSmilefjes
 

5 kommentarer:

 1. Hei ! Hadde du spørt meg så kunne eg ha fortalt deg at eg har beisa begge benkane mine med husbeis for fleire år siden (og eg spørte ingen, ikkje gubben ein gang! Hihi!!) Og de er like fine! Tenk ferie...eg har gått rundt meg sjøl i heile dag og prøvd å landa....endte med luking i hagen!
  Kos deg masse i sommar!

  SvarSlett
 2. benken ble flott. Nydelig farge.
  Så utrolig fine de er ullfigurene dine. Godt gjort å få til så levende uttrykk.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. GOD TUR og kos deg alt du kan !!!

  SvarSlett
 4. Så bra at du gjorde som du selv ville! Benken ser flott ut der den stod:)

  SvarSlett
 5. Hej, Annepa,
  Tack för härliga bilder. Njut av sommaren! Vi njuter av skridskoåkning i Sydney! Hehehe!
  Cheers, Sadami

  Hi, Annepa,
  Thank you for lovely photos. Enjoy SUMMER!! We're enjoying skating in Sydney! Hehehe!
  Cheers, Sadami

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...