fredag 10. juni 2011

“Gaston Lagaffe” rekker tunge til sommeren….

 

 

IMG_1668

Nå er det nok! Det er helt tydelig…. Det er ikke bare jeg som er lei regn og tåke. “Gaston Lagaffe” er også tydelig sur om dagen.

Hvis du lurer på hvem denne “Gaston Lagaffe” er, så er det originalnavnet på tegneseriefiguren Viggo. Han er belgisk og rekker vel egentlig tunge til det meste, har ikke helt respekt for hverken sjefen eller sjefens viktige samarbeidspartner…men det er ikke med vond vilje, han er bare litt distrè og uheldig. Egentlig en ålreit fyr. Glad i å vise sine kokkekunster på jobben og ikke minst eksperimentere med mat. Brødskive med sjokoladepålegg med topping av  makrell i tomat er godt! Synes han.

Jeg har laget ham i ull og har tatt meg noen kunstneriske friheter her og der. Her ser du originalen.

 

 

 

“Gaston Lagaffe” og jeg ønsker deg ei regnfri helg med over 10 grader.

5 kommentarer:

 1. En artig fyr -0)
  God pinse !!!!
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 2. Så fin han er der han sutrer i gresset:)

  SvarSlett
 3. Eg trur eg slår meg sammen med Gaston Lagaffe eg.... og rekker laaaang tunge mot denne kalde, våte sommaren. Ellers så gjorde jo to fine dagar i pinsen godt, slik at ein ikkje gjekk heilt i frø !! 5 arb.dagar igjen....Jiiiippiiiii!!!!

  SvarSlett
 4. Kjære Anne,
  Wow! Helt fantastisk! Jeg elsker ham.
  Skål, Sadami
  PS: Tilgi meg. Når jeg sette web i oversettelsen, fortalte det meg "svensk". Men nå, når jeg setter den igjen, forteller det meg, "norsk". Jeg er redd jeg satte feil oversettelse i den siste kommentaren.

  Dear Anne,
  Wow! Absolutely great!! I love him.
  Cheers, Sadami
  PS: Please forgive me. When I put your web in translation, it told me "Swedish." But now, when I put it again, it tells me, "Norwegian." I'm afraid I put the wrong translation in the last comment.

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig kommentar!
  Så masse fint du lager1
  Ha ei flott helig. : )

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...