søndag 15. mai 2011

Hils på Knut og Gunnar

 

 

“Hei, jeg heter Knut. Jeg er laget av ull og siden jeg ser litt dårlig har jeg fått briller. Da jeg ble laget var det egentlig uten noen plan. Anne laget noen ullballer i ulike størrelser, festet dem sammen med filtenåla og la litt ull utenpå. Som du ser ble den øverste ballen hodet mitt og de andre kroppen. Jeg er kanskje ingen skjønnhet, men jeg er fornøyd med meg selv, jeg!”

 

IMG_1515IMG_1516IMG_1517IMG_1518

 

IMG_1519

 

“Hei, jeg heter Gunnar. Jeg er også laget av ull og ligger i stoffhylla sammen med Knut. Vi er gode kompiser selv om hønene på hylla liker meg best. Jeg har så sjarmerende tunge, sier de…..  Da jeg ble laget var det også helt uten en plan. Anne laget to feite pøler, ei kort og ei lengre. Den korte satt hun på tvers på enden av den lange. Beina mine er lange, tynne pølser og er festet under. Litt vanskelig å gå på, men jeg ligger godt her med hønene, jegSmilefjes som blunker

2 kommentarer:

 1. Stilige nålefiltede figurer:)

  SvarSlett
 2. Dear Annepa,
  I really love this cute Knut and the Gunner(that looks like your avatar.) Particularly, their spects are so nice. (I'm wearing glasses!)I might as well as you to design my avatar?!
  Cheers, Sadami

  Kjære Annepa,
  Jeg virkelig elsker denne søte Knut og Gunner (som ser ut som avataren din.) Spesielt, deres forhold er så fint. (Jeg er med briller!) Jeg kan like godt som deg å designe min avatar?!
  Skål, Sadami

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...